Jørgens bursdagsinnsamling - 31 år 🥳
Family Empowerment Media

Jørgen Ljønes is raising money for Family Empowerment Media.

$262

Raised

$500

Goal

FUNDRAISER

Jørgens bursdagsinnsamling - 31 år 🥳

Kjære familie og venner

Til bursdagen min i år ønsker jeg meg donasjoner til Family Empowerment Media (FEM), en effektiv organisasjon som gir kvinner muligheter og redder liv.

I lav- og middelinntektsland har over 200 millioner seksuelt aktive kvinner ikke tilgang til prevensjon, til tross for at de ønsker å kontrollere egen graviditet. Dette resulterer i over 85 millioner uplanlagte graviditeter og 70 000 mødre som dør hvert år i barsel.

FEM prøver å redusere dette problemet gjennom engasjerende radiokampanjer som opplyser befolkningen om reproduktiv helse på en kulturelt tilpasset måte. De identifiserer områder hvor prevensjon er tilgjengelig, og ikke for farlig for kvinnene å oppsøke, men uvitenhet og misinformasjon står i veien for at folk bruker dem. I et nylig tre måneders pilotprosjekt nådde de 5,6 millioner lyttere med sine kampanjer, noe som førte til en målt 75% økning i bruk av prevensjon i regionen. Det er helt fantastiske resultater som måler seg med GiveWell sine topp anbefalte organisasjoner. Nå vil FEM skalere opp til flere regioner i Nigeria.

Donasjoner til FEM når langt. Bare 2 kroner gir prevensjonsinformasjon til 100 kvinner. Og deres tilnærming er bevist å fungere - de samarbeider med lokale interessenter for å lage skreddersydd innhold som gir kvinner større mulighet til å kontrollere sin egen reproduktive helse.

Jeg mener alle fortjener tilgang til grunnleggende helseinformasjon og ressurser. Ved å donere kan du effektivt forbedre helsen og friheten til tusenvis av kvinner. Selv et lite bidrag gjør en stor forskjell.

Det vil virkelig være en stor gave til meg, og til verden, om du støtter denne innsamligen. Tusen takk!

PS: På denne plattformen kan jeg ikke se hvem som har donert, så hvis du vil si ifra eller sende meg en hilsen, gjør det gjerne på Facebook :-)

PPS: Hvis du lurer på hvorfor jeg har denne innsamligen her, og ikke på Facebook, så er det fordi Facebook har en skrue løs i systemene sine, så det fungerer ikke å holde innsamling gjennom Gi Effektivt slik jeg pleier å gjøre.

Organiser
Organiser

Jørgen Ljønes

Hipp hurra, jeg feirer 31 år!

Raising for:

Family Empowerment Media
Family Empowerment Media

Family Planning Campaigns

Family Empowerment Media (FEM) is an evidence-driven nonprofit committed to eliminating maternal deaths and other health burdens from unintended pregnancies. FEM produces and airs radio-based social and behavioural change campaigns on family planning to empower women and men who want to delay or prevent pregnancy to consistently use contraception.