Camillas bursdagsinnsamling  🥳🥳🥳
Family Empowerment Media

Camilla Bjørnbakken Langen is raising money for Family Empowerment Media.

$254

Raised

$150

Goal

FUNDRAISER

Camillas bursdagsinnsamling 🥳🥳🥳

Til bursdagen min i år ønsker jeg meg donasjoner til Family Empowerment Media (FEM), en effektiv organisasjon som gir kvinner muligheter og redder liv.

Dette er en organisasjon som får gjort veldig mye for lite penger. Om du for eksmepel har 10 eller 20 kroner å avse for å hjelpe kvinner å få tilgang til prevensjon har det stor effekt! (se lengre ned)


I lav- og middelinntektsland har over 200 millioner seksuelt aktive kvinner ikke tilgang til prevensjon, til tross for at de ønsker å kontrollere egen graviditet. Dette resulterer i over 85 millioner uplanlagte graviditeter og 70 000 mødre som dør hvert år i barsel.


FEM prøver å redusere dette problemet gjennom engasjerende radiokampanjer som opplyser befolkningen om reproduktiv helse på en kulturelt tilpasset måte. De identifiserer områder hvor prevensjon er tilgjengelig, og ikke for farlig for kvinnene å oppsøke, men uvitenhet og misinformasjon står i veien for at folk bruker dem. I et nylig tre måneders pilotprosjekt nådde de 5,6 millioner lyttere med sine kampanjer, noe som førte til en målt 75% økning i bruk av prevensjon i regionen. Det er helt fantastiske resultater som måler seg med GiveWell sine topp anbefalte organisasjoner. Nå vil FEM skalere opp til flere regioner i Nigeria.


Bare 2 kroner gir prevensjonsinformasjon til 100 kvinner. Og deres tilnærming er bevist å fungere - de samarbeider med lokale interessenter for å lage skreddersydd innhold som gir kvinner større mulighet til å kontrollere sin egen reproduktive helse.
10 kroner gir dermed prevensjonsinformasjon til 500 kvinner, 20 kr gir prevensjonsinformasjon til 1000 kvinner og 100 kroner gir prevensjonsinformasjon til 5000 kvinner! Tusen takk til alle som vil hjelpe <3


På denne plattformen kan jeg ikke se hvem som har donert, så hvis du vil si ifra eller sende meg en hilsen, gjør det gjerne på Facebook :-)
Fikk tips om å ha innsamling på denne plattformen istedefor på facebook fordi det ikke gikk an å finne akkurat dene organisasjonen gjennom facebook sine systemer.

Organiser
Organiser

Camilla Bjørnbakken Langen

Hipp hurra, jeg feirer 31 år!

Raising for:

Family Empowerment Media
Family Empowerment Media

Family Planning Campaigns

Family Empowerment Media (FEM) is an evidence-driven nonprofit committed to eliminating maternal deaths and other health burdens from unintended pregnancies. FEM produces and airs radio-based social and behavioural change campaigns on family planning to empower women and men who want to delay or prevent pregnancy to consistently use contraception.